Who’s behind?

Van kinds af aan zat ik met wijde ogen de wereld te bekijken en alles op te slurpen zoals een spons.  Dat is niet veranderd. Of het nu om tekenkunst, fotografie, meubeldesign, architectuur, muziek of mode gaat: ze beroeren allen mijn zinnen. Want je moet leven met je hart.

Vijftien jaar heb ik in de verkoop gestaan, waarvan twaalf jaar bij dezelfde firma. Ik ben begonnen als verkoopster en heb mezelf opgewerkt tot manager. Na een ontmoeting met een ontwerpster  in 2006 heb ik beslist om deze baan op te geven en zelfstandige te worden.

Garderobe+ was geboren.  Maar ik wilde een andere approach dan de andere agentschappen. Eén die niet louter gebaseerd is op kortstondig samenwerken, maar een duurzame, eerlijke vertrouwensband. Geen one-night stand dus, maar een solide relatie.

Toen ik zelf nog collecties inkocht, stond ik er telkens van versteld hoe weinig de vertegenwoordigers meedachten. Het ging in vele gevallen enkel om het schrijven van grote orders. Ik werk dus niet met minimumorders. Immers, als winkelier kent u als geen ander uw budget. Bovendien verkoopt u zo alleen de producten waar u zelf achter staat. Op die manier creëren we samen een win-winsituatie. Dat is hoe ik in deze branche wil werken en dat is hoe ik er het beste wil uithalen voor u, voor mezelf en voor mijn ontwerpers.